20.01.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στη συσκεψη συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μέλη του ΚΟΑ, ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης και αλλοι αρμόδιοι φορείς.

  • Στο επίκεντρο της συσκεψης θα βρεθούν τα προβληματα που εχουν προκύψει το τελευταιο διάστημα με την ανέρευση μπάζων στο χώρο που οριστηκε να ανεγερθεί το νέο γήπεδο στη Λεμεσό.

  • Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ανέφερε ότι εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα μπάζων στο χώρο ανέγερσης του γηπέδου, ωστόσο όπως είπε, υπάρχει λύση στο πρόβλημα χωρίς να αυξηθεί το συνολικό κόστος του έργου.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, τη σύσκεψη θα απασχολήσει το θέμα του μεγαλυτερου κόστους που πιθανον να απαιτηθεί για την ανέγερση του γηπέδου μετά την ανεύρεση μπάζων στον περιβάλλοντα χώρο.

04/06/19 11:37

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για το ζήτημα του νέου σταδίου Λεμεσού

Σε δηλώσεις ύστερα από διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρόεδρο Αναστασιάδη, ο κύριος Προδρόμου ανέφερε οτι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το έργο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι, με τις λύσεις που δρομολογούνται, η Λεμεσός θα αποκτήσει το γήπεδό της χωρίς...

rikNews ·

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για το ζήτημα του νέου σταδίου Λεμεσού

rikNews

Ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό για το γήπεδο Λεμεσού

Στη συσκεψη συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μέλη του ΚΟΑ, ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης και αλλοι αρμόδιοι φορείς. Στο επίκεντρο της συσκεψης θα βρεθούν τα προβληματα που εχουν προκύψει το τελευταιο διάστημα με την ανέρευση μπάζων στο χώρο που οριστηκε...

rikNews ·

Ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό για το γήπεδο Λεμεσού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook