05.07.2020

  • Ο κ. Φαίδωνος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους παρευρισκόμενους και ανανέωσε την συνάντηση τους στο χώρο του Μεσαιωνικού Κάστρου της Κάτω Πάφου για το 2020.

  • Με αυτό το σκεπτικό, το “Pafos Aphrodite Festival” είναι μια γιορτή του Πολιτισμού χωρίς σύνορα και απόδειξη της επιρροής του στη ζωή των ανθρώπων και των λαών, συμπλήρωσε.

  • Τη συνέχιση αυτής της στήριξης δεν τη θεωρούμε δεδομένη αλλά τη διεκδικούμε μέσα από το όραμα και το έργο μας για τον Πολιτισμό αλλά και τη συντελούμενη στα τελευταία χρόνια μεταμόρφωση της Πάφου, όπως είπε.

  • Επεσήμανε δε, πως στη σύγχρονη κυπριακή κοινωνία που προσπαθούμε να διαμορφώσουμε, χρειαζόμαστε έργα σύγχρονης πολιτιστικής υποδομής αλλά και μια νέα - αποτελεσματική προστασία και ανάδειξη των αρχαιοτήτων.

02/09/19 07:13

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι λυρικές βραδιές με την όπερα Macbeth

Σε χαιρετισμό του ο  Πρόεδρος του Δ.Σ. του “Pafos Aphrodite Festival” Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ανέφερε πως τη φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ, η αυλαία του οποίου έκλεισε χτες , σφραγίζουν ένας βαρύς τίτλος του λυρικού δράματος όλων των εποχών και ένας από τους πιο...

rikNews ·

Ολοκληρώθηκαν οι λυρικές βραδιές με την όπερα Macbeth

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook