11.07.2020

  • Σε ρυθμούς Γαλλίας η Εθνική μας ομάδα των Παίδων, για τη δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 στο πλαίσιο του 5ου ομίλου που φιλοξενούμε στην Κύπρο.

  • Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώνεται σήμερα στην Αγία Νάπα και την Παρασκευή στο Στάδιο ΓΣΖ οι νεαροί διεθνείς μας θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  • Εκτός πλάνων θα είναι οι Μάριος Κοκκινόφτας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Ανδρέας Γεωργίου που αποβλήθηκαν στον αγώνα με τη Σλοβακία και υπάρχει επίσης και το πρόβλημα με τον Πέτρο Φωκά, που αποχώρησε τραυματίας στην πρεμιέρα.

  • Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Μάκης Σεργίδης, αξιολογώντας όλα τα δεδομένα και γνωρίζοντας πως θα υπάρχουν σημαντικές απουσίες από τα προβλήματα που προέκυψαν στην πρεμιέρα, έδωσε μεγάλο βάρος της προετοιμασίας στον τομέα της τακτικής.

24/10/19 11:17

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει Γαλλίας

Σε ρυθμούς Γαλλίας η Εθνική μας ομάδα των Παίδων, για τη δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 στο πλαίσιο του 5ου ομίλου που φιλοξενούμε στην Κύπρο. Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώνεται σήμερα στην Αγία Νάπα και την Παρασκευή στο Στάδιο ΓΣΖ οι νεαροί...

typos cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook