08.08.2020

  • Μαρέβα Μητσοτάκη δημοσίευσε στιγμιότυπο της επίσκεψής της στο νησί μας, στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας:Απόψε στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και η Άντρη Αναστασιάδη.

  • Ευχαριστούμε!. Την Τρίτη 30 Ιουλίου, το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδας συναντήθηκε με τονΑρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο και στην συνέχεια επισκέφθηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα, τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και την ΕΛΔΥΚ.

  • Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη που για ακόμα μια φορά έδωσε μαθήματα κομψότητας με το grecian look που επέλεξε.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια διάσημη κληρονόμος επέλεξε τσάντα από το brand της Μαρέβας Μητσοτάκη; 10 must have items για τις διακοπές σου από το brand της Μαρέβας Μητσοτάκη

07/08/19 13:09

Όλα τα super chic looks της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Κύπρο

Την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποίησαν ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Το πρωθυπουργικό ζευγάρι της Ελλάδας έφθασε στο νησί μας τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, με την Μαρέβα Μητσοτάκη να εντυπωσιάζει με τις κομψές στυλιστικές επιλογές της. Φθάνοντας στο...

must ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook