25.06.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Το πτώμα, που εντοπίστηκε από Γερμανούς τουρίστες οι οποίοι μετέβησαν στην περιοχή για να φωτογραφίσουν το παλαιό μεταλλείο, ήταν δεμένο χειροπόδαρα και τυλιγμένο με ρούχο.

  • Πρόκειται για υπόθεση στυγερής δολοφονίας, δήλωσεο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, αναφερόμενος στον εντοπισμό πτώματος γυναίκας στο μεταλλείο Μιτσερού.

  • Η επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος διήρκεσε πέντε ώρες και σε αυτήν συμμετείχαν άντρες της αστυνομίας, της ΕΜΑΚ, αλλά και της Πυροσβεστικής αφού στο φρεάτιο βάθους είκοσι μέτρων υπήρχε ποσότητα νερού.

  • Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Ματσάκης επεσήμανε ότι το συμπέρασμα αυτό προκύπτει, χωρίς αμφιβολία, από τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση.

15/04/19 10:05

Όλα τα νεότερα για το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε στο Μιτσερό

Όλα τα ενδεχόμενα  εξετάζει η αστυνομία σε σχέση με τον εντοπισμό, χθες, πτώματος γυναίκας αγνώστων στοιχείων  σε αποσύνθεση μέσα σε φρεάτιο ανελκυστήρα στο μεταλλείο Μιτσερού.Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Εντατικές έρευνες για το πτώμα στο μεταλλείο Μιτσερού

Το πτώμα, που εντοπίστηκε από Γερμανούς τουρίστες οι οποίοι μετέβησαν στην περιοχή για να φωτογραφίσουν το παλαιό μεταλλείο, ήταν δεμένο χειροπόδαρα και τυλιγμένο με ρούχο. Η επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος  διήρκεσε πέντε ώρες και σε αυτήν συμμετείχαν άντρες της αστυνομίας,...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook