21.01.2020

  • Ο αντιπρόεδρος, Νίκος Νουρής, μιλώντας στο Τρίτο είπε ότι μετά την 7ωρη συζήτηση στάλθηκε το μήνυμα ότι ο ΔΗΣΥ ούτε πρόβλημα ταυτότητας έχει, ούτε εκτροχιάστηκε από τις ράγες του, αντιθέτως.

  • Αποφασίστηκε επίσης, η τεχνοκρατική πρώτη αποτίμηση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών, να συνεχιστεί με την πλαισίωση της τεχνοκρατικής ομάδας υπό το συντονισμό του Παναγιώτης Δημητρίου.

  • Ο κύριος Νουρής, είπε ότι για πρώτη φορά υπήρξε ταυτόχρονη παρουσία νέων και παραδοσιακών μελών του κόμματος, και υπουργών της κυβέρνησης, και πάρθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις.

  • Ένα από τα θέματα που αποφασίστηκαν, είπε, είναι η αναγκαιότητα με συγκεκριμένες πολιτικές να συνδράμουν την αντιμετώπιση του προβλήματος του εθνικισμού και της ακροδεξιάς.

11/06/19 11:54

Όλα επί τάπητος στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ

Ο αντιπρόεδρος, Νίκος Νουρής, μιλώντας στο Τρίτο είπε ότι μετά την 7ωρη συζήτηση στάλθηκε το μήνυμα ότι ο ΔΗΣΥ ούτε πρόβλημα ταυτότητας έχει, ούτε εκτροχιάστηκε από τις ράγες του, αντιθέτως. Ο κύριος Νουρής, είπε ότι για πρώτη φορά υπήρξε ταυτόχρονη παρουσία νέων και παραδοσιακών...

rikNews ·

Όλα επί τάπητος στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook