14.08.2020

  • Στο σκάφος με την επωνυμία “Jhonnaly Jose” επέβαιναν 25 μετανάστες από την παραλιακή πόλη Γκουιρία της Βενεζουέλας, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Μπαντάρ Μπαλόχ στην διάρκεια της συνηθισμένης ενημέρωσης του ΟΗΕ στην Γενεύη.

  • Επίσης, τονίζει την απόγνωση όσων αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, αλλά και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο ταξίδι τους,” είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

  • Η UNHCR υποστηρίζει ότι περισσότεροι από τρία εκατομμύρια κάτοικοι της Βενεζουέλας έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους, από το 2014 κι εξαιτίας της έλλειψης τροφίμων και φαρμάκων, αλλά και της επιδείνωσης της κατάστασης ασφάλειας στην χώρα.

  • “Το τραγικό αυτό περιστατικό σηματοδοτεί τους μεγάλους κινδύνους που κρύβει η θάλασσα, αλλά και οι άλλες παράνομες προσπάθειες για το πέρασμα συνόρων από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

26/04/19 15:26

ΟΗΕ: Τουλάχιστον 21 μετανάστες από την Βενεζουέλα αγνοούνται στην Θάλασσα της Καραϊβικής

Στο σκάφος με την επωνυμία “Jhonnaly Jose” επέβαιναν 25 μετανάστες από την παραλιακή πόλη Γκουιρία της Βενεζουέλας, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Μπαντάρ Μπαλόχ στην διάρκεια της συνηθισμένης ενημέρωσης του ΟΗΕ στην Γενεύη. “Το τραγικό αυτό περιστατικό σηματοδοτεί τους...

rikNews ·

ΟΗΕ: Τουλάχιστον 21 μετανάστες από την Βενεζουέλα αγνοούνται στην Θάλασσα της Καραϊβικής

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook