05.12.2019

  • Σε μια έκθεση σχετικά με την παγκόσμια κάλυψη εμβολιασμού, οι υπηρεσίες αυτές των Ηνωμένων Εθνών επισημαίνουν ότι τα επίπεδα εμβολιασμού έχουν βαλτώσει, ιδίως στις φτωχές χώρες ή σε περιοχές όπου μαίνονται συρράξεις.

  • Τα εμβόλια είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία μας για την πρόληψη επιδημιών και να διατηρήσουμε τον κόσμο ασφαλή επισήμανε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Άντχανομ Γκεμπρέισους σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε.

  • Συχνά, εκείνοι που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο είναι οι φτωχότεροι, οι πλέον περιθωριοποιημένοι, όσοι πλήττονται από συρράξεις ή εκτοπίζονται από τα σπίτια τους, που είναι συνεχώς οι χαμένοι.

  • Η ιλαρά είναι ένας σε πραγματικό χρόνο δείκτης του πού πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στη μάχη κατά αποτρέψιμων ασθενειών δήλωσε η εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF Ενριέτα Φορ.

16/07/19 13:22

ΟΗΕ: 20 εκατομμύρια παιδιά χάνουν σωτήρια για τη ζωή τους εμβόλια

Σε μια έκθεση σχετικά με την παγκόσμια κάλυψη εμβολιασμού, οι υπηρεσίες αυτές των Ηνωμένων Εθνών επισημαίνουν ότι τα επίπεδα εμβολιασμού έχουν βαλτώσει, ιδίως στις φτωχές χώρες ή σε περιοχές όπου μαίνονται συρράξεις. «Τα εμβόλια είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία...

rikNews ·

ΟΗΕ: 20 εκατομμύρια παιδιά χάνουν σωτήρια για τη ζωή τους εμβόλια

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook