08.12.2019

  • Το Όγδοο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2019, στο κινηματοθέατρο Καλλιθέα στην Αραδίππου με τη συμμετοχή επτά θεατρικών ομάδων και δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα.

  • Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση, Σπίτι της Κοντέας, Πιαλέ Πασιά 92, 6026 Λάρνακα.

  • Οι αιτήσεις πρέπει να φτάσουν μέχρι την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

  • Όσες ομάδες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής στην οποία να αναφέρουν την επίσημη ονομασία του θεατρικής τους ομάδας, τον τίτλο έργου, τον συγγραφέα και τον σκηνοθέτη.

06/07/19 12:54

Όγδοο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2019 Κοντέας

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοντέας, ο Θεατρικός Όμιλος Κοντεατών και Φίλων «Τέρψις» και το Κοινοτικό Συμβούλιο Νεολαίας της Κοντέας, στην προσπάθειά τους να φανούν αντάξιοι της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης της Κοντέας, να προβάλουν και...

rikNews ·

Όγδοο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2019 Κοντέας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook