31.05.2020

  • Κληθείς να σχολιάσει το πόρισμα της Ερευνητικής και κατά πόσον η κατάρρευση του Συνεργατισμού θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, ο κ. Μιχαηλίδης τονίζει ότι αυτό είναι προφανές στο πόρισμα.

  • Στη συνέχεια υπενθυμίζει ότι στις 9.12.2015 κατατέθηκε από την Κυπριακή Δημοκρατία στη Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναθεωρημένο Σχέδιο Αναδιάρθρωσης της ΣΚΤ, στο οποίο υπάρχει ένα βασικό και ένα δυσμενές σενάριο (σελ.

  • Η Επιτροπή, προσθέτει, παραθέτει και τεκμηριώνει πλήρως την άποψη ότι ο Συνεργατισμός κατέστη βιώσιμος με την κρατική ενίσχυση του €1,7 δις που δόθηκε το 2013 και το 2015.

  • Πρόσφατα δεν είχαμε δύο περιπτώσεις φιλικών προσώπων του Υπουργού Οικονομικών που διορίστηκαν στη Cyta και στο ΧΑΚ; Αυτή η ευνοιοκρατία και αναξιοκρατία παραμένουν γάγγραινα στον τόπο, ανέφερε ο Γενικός Ελεγκτής.

10/03/19 18:12

Οδυσσέας: Θα μπορούσε να είχε σωθεί ο Συνεργατισμός

Ήταν βιώσιμος μετά την ανακεφαλαιοποίηση και ετοίμαζε σενάρια για την κερδοφορία του Αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει βούληση από πλευράς Κυβέρνησης να στραφεί, όπως υποδεικνύει η Ερευνητική, με αστικές αγωγές για αποζημιώσεις κατά Χατζηγιάννη και μελών της Επιτροπείας Στην...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook