24.03.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Την υποψηφιότητα Βέμπερ υποστήριξε και ο ΔΗΣΥ, αντιπροσωπεία του οποίου συμμετείχε στο συνέδριο υπό τον Πρόεδρό του, Αβέρωφ Νεοφύτου.

  • Μιλώντας ενωρίτερα στο συνέδριο, όπως και ο κ. Στουμπ, ο κ. Βέμπερ αναφέρθηκε στο όραμά του, υπό τον τίτλο Ας κτίσουμε μια πιο ενωμένη, προστατευτική και φιλόδοξη Ευρώπη μαζί.

  • Είπε επίσης πως η παράνομη μετανάστευση πρέπει να τερματιστεί, σημειώνοντας πως η Ευρώπη μου είναι μια Ευρώπη που δεν κάνει συμβιβασμούς στον έλεγχο των εξωτερικών μας συνόρων.

  • Υπογράμμισε πως επιθυμεί να κτίσει ένα νέο κεφάλαιο για μια καλύτερη Ευρώπη, χωρίς άλλο θυμό, ένα νέο κεφάλαιο αισιοδοξίας.

08/11/18 18:47

Ο Βέμπερ υποψήφιος του ΕΛΚ για προεδρία Κομισιόν

Ο κ. Βέμπερ, επικεφαλής της ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εκλέγηκε στο συνέδριο του ΕΛΚ στο Ελσίνκι ως ο υποψήφιος του κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν με 492 ψήφους έναντι 127 του ανθυποψηφίου του πρώην Πρωθυπουργού της Φινλανδίας `Αλεξ Στουμπ. Συνολικά...

rikNews ·

Ο Βέμπερ υποψήφιος του ΕΛΚ για προεδρία Κομισιόν

rikNews

Συγχαρητήρια Προέδρου Αναστασιάδη στον Βέμπερ

Προσβλέπουμε στη νίκη των πολιτικών του ΕΛΚ τον Μάιο, ανέφερε στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος συμμετείχε στο συνέδριο του ΕΛΚ στο Ελσίνκι, κατά το οποίο έγινε η εκλογή του υποψηφίου του κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν. Πηγή: ΚΥΠΕ

rikNews ·

Συγχαρητήρια Προέδρου Αναστασιάδη στον Βέμπερ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook