01.10.2020

  • Σύμφωνα με το BBC, αυτή η κίνηση θα δώσει στην κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον την ευκαιρία να καθυστερήσει μέχρι την 14η Οκτωβρίου την Ομιλία της Βασίλισσας στο κοινοβούλιο, που περιλαμβάνει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

  • Με τον τρόπο αυτόν οι βρετανοί βουλευτές δεν θα έχουν τον αναγκαίο χρόνο για να ψηφίσουν νομοθεσία που θα αποτρέπει την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση χωρίς συμφωνία στις 31 Οκτωβρίου.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας The Guardian, συνάντηση σχετικά με το κυβερνητικό αυτό σχέδιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη θερινή κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Μπαλμόραλ.

  • Το βρετανικό κοινοβούλιο δεν συνεδριάζει συνήθως για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων στο τέλος του Σεπτεμβρίου και τις αρχές του Οκτωβρίου, όταν τα βρετανικά πολιτικά κόμματα πραγματοποιούν τα ετήσια συνέδριά τους.

28/08/19 13:45

Ο Τζόνσον θα ζητήσει από την βασίλισσα να διακόψει την κοινοβουλευτική περίοδο

Σύμφωνα με το BBC, αυτή η κίνηση θα δώσει στην κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον την ευκαιρία να καθυστερήσει μέχρι την 14η Οκτωβρίου την Ομιλία της Βασίλισσας στο κοινοβούλιο, που περιλαμβάνει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Με τον τρόπο αυτόν οι βρετανοί βουλευτές...

rikNews ·

Ο Τζόνσον θα ζητήσει από την βασίλισσα να διακόψει την κοινοβουλευτική περίοδο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook