09.12.2019

  • Ο ίδιος επικρίνει την επιφυλακτική στάση των Γερμανών σε όλα τα στρατιωτικά ζητήματα, λέγοντας: Εμείς οι Γερμανοί τείνουμε μερικές φορές να κάνουμε τον δάσκαλο στους εταίρους μας και να υπερτονίζουμε ηθικά τη στάση μας.

  • Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Βουλής εκφράζει συμπάθεια και για την πρόταση της προέδρου των Σοσιαλδημοκρατών, Άνεγκρετ Κραμπ-Καρεμπάουερ, να καταργηθεί η δεύτερη έδρα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, εκτός των Βρυξελλών.

  • Ερωτηθείς γιατί η Γαλλία θα απαρνείτο την έδρα της για χάρη μιας ευρωπαϊκής απαντά: Επειδή σε αντάλλαγμα η Γερμανία θα ήταν πρόθυμη να αναλάβει μέρος των βαρών που συνεπάγεται αυτό.

  • Επίσης, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τάσσεται υπέρ της καθιέρωσης ενός ευρωπαϊκού κατώτατου μισθού, σημειώνοντας πως με την αντίστοιχη πρότασή του ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν διατύπωσε μια αξιοσημείωτη πρόταση.

25/03/19 18:36

O Σόιμπλε υπέρ της θέσπισης ευρωπαϊκής έδρας στο ΣΑ του ΟΗΕ

Λίγο πριν την πρώτη συνεδρίαση της γαλλο-γερμανικής κοινοβουλευτικής συνέλευσης σήμερα στο Παρίσι, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Βουλής, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τάχθηκε υπέρ μιας στενής γαλλο-γερμανικής αμυντικής πολιτικής. Ο ίδιος επικρίνει την επιφυλακτική στάση των Γερμανών...

rikNews ·

O Σόιμπλε υπέρ της θέσπισης ευρωπαϊκής έδρας στο ΣΑ του ΟΗΕ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook