05.08.2020

  • Αποδίδοντας τις κρατικές διακρίσεις τιμής και αναγνώρισης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε τη δεδηλωμένη βούλησή της Κυβέρνησης για την περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας που διέπει τις σχέσεις ομογένειας και Κύπρου.

  • Πριν την ενημέρωση, ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου, ο Πρόεδρος της ΠΟΜΑΚ Ανδρέας Παπαευριπίδης, ο Πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ Φίλιπ Κρίστοφερ και ο Πρόεδρος της ΝΕΠΟΜΑΚ Χρίστος Τούτον κατέθεσαν στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ.

  • Νωρίτερα, τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου των οργανώσεων των αποδήμων έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, στην παρουσία στενών συνεργατών του Προέδρου.

  • Στη διάρκεια της δεξίωσης οι ομογενείς χάρισαν στον Πρόεδρο Αναστασιάδη μια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ως ένα συμβολικό δώρο.

29/08/19 08:04

Ο ΠτΔ τίμησε 4 απόδημους για τη δράση τους στην πατρίδα

Αποδίδοντας τις κρατικές διακρίσεις τιμής και αναγνώρισης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε τη δεδηλωμένη βούλησή της Κυβέρνησης για την περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας που διέπει τις σχέσεις ομογένειας και Κύπρου. Στη δεξίωση που...

rikNews ·

Ο ΠτΔ τίμησε 4 απόδημους για τη δράση τους στην πατρίδα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook