06.06.2020

  • Σύμφωνα με πληροφορίες της απεσταλμένης του ΡΙΚ στη Νέα Υόρκη, Στέλλας Μιχαήλ, κατά την προσφώνησή του, ο πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να προβεί και σε μια θετικότατη τοποθέτηση σε σχέση με τις συνομιλίες.

  • ​ Ο πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχίζοντας τις επαφές του με εκπροσώπους των χωρών μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, θα έχει σήμερα συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρώφ.

  • Συναντήσεις με ιδιαίτερη σημασία για την Κύπρο πραγματοποιεί ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών σήμερα με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, αύριο με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τη Δευτέρα με τον Μουσταφά Ακιντζί.

  • Στην ατζέντα της συνάντησης, το Κυπριακό και οι συνεχιζόμενες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

26/09/19 06:49

Ο ΠτΔ σήμερα στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης ΟΗΕ

Στην προσφώνησή του ο πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται ότι θα απαντήσει στις τοποθετήσεις του Ταγίπ Ερντογάν για το Κυπριακό και στις κατηγορίες τις οποίες διατύπωσε εναντίον της ελληνοκυπριακής πλευράς. Σύμφωνα με πληροφορίες της απεσταλμένης του ΡΙΚ στη Νέα Υόρκη, Στέλλας...

rikNews ·

Ο ΠτΔ σήμερα στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης ΟΗΕ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook