24.01.2021

  • Ο Πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί κάλεσε σήμερα τον εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να ανοίξει μια νέα σελίδα μαζί με το Ιράν επιστρέφοντας στην κατάσταση που επικρατούσε πριν από τον Ντόναλντ Τραμπ.

  • Η πολιτική της κυβέρνησης της Ισλαμικής Δημοκρατίας είναι: Σεβασμός των δεσμεύσεων έναντι σεβασμού των δεσμεύσεων, πράξεις έναντι πράξεων, μείωση της έντασης έναντι μείωσης της έντασης, σεβασμός σε αντάλλαγμα σεβασμού, δήλωσε ο Ροχανί.

  • Εχθροί για περισσότερα από 40 χρόνια, η Ισλαμική Δημοκρατία και η Ουάσινγκτον διέκοψαν τις διπλωματικές τους σχέσεις το 1980.

  • Αλλά ο Τραμπ έβγαλε τη χώρα του από αυτή τη συμφωνία το 2018 στο όνομα μιας πολιτικής μέγιστης πίεσης κατά του Ιράν επιβάλλοντας οικονομικές κυρώσεις που βύθισαν την Ισλαμική Δημοκρατία σε βίαιη ύφεση.

25/11/20 22:31

Ο Πρόεδρος του Ιράν καλεί τον Μπάιντεν να επαναφέρει τις σχέσεις στην προ- Τραμπ εποχή

Ο Πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί κάλεσε σήμερα τον εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να ανοίξει μια νέα σελίδα μαζί με το Ιράν επιστρέφοντας στην «κατάσταση που επικρατούσε» πριν από τον Ντόναλντ Τραμπ. «Το Ιράν και οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν και οι δύο να αποφασίσουν...

rikNews ·

Ο Πρόεδρος του Ιράν καλεί τον Μπάιντεν να επαναφέρει τις σχέσεις στην προ- Τραμπ εποχή

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook