24.08.2019

  • Σε ανταλλαγή απόψεων για τις σχέσεις της ΕΕ με τους γείτονές της, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στη σημασία της ανάπτυξης των σχέσεων της Ένωσης με τις χώρες στην ευρύτερή της γειτονία.

  • Ο κ. Συλλούρης ενημέρωσε, εξάλλου, για τις πρωτοβουλίες περιφερειακής συνεργασίας που αναπτύσσει η Κύπρος, ευρισκόμενη στο νοτιοανατολικό άκρο της Ευρώπης και διαδραματίζοντας ρόλο γέφυρας διαλόγου και συνεργασίας μεταξύ της Μέσης Ανατολής και της ΕΕ.

  • Ανακοίνωσε δε ότι, αυτό τον μήνα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τριμερής συνάντηση των Προέδρων των Κοινοβουλίων της Κύπρου, της Ελλάδας και της Ιορδανίας.

  • Επί του ιδίου Ψηφίσματος, ο κ. Συλλούρης τόνισε ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει οποιαδήποτε επικαιροποίηση της Τελωνειακής Ένωσης με την Τουρκία χωρίς την υλοποίηση από τη χώρα αυτή των υποχρεώσεών της έναντι της Κύπρου.

08/04/19 18:12

Ο Πρόεδρος της Βουλής στις εργασίες της Διάσκεψης Προέδρων Κοινοβουλίων της ΕΕ

Σε ανταλλαγή απόψεων για τις σχέσεις της ΕΕ με τους γείτονές της, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στη σημασία της ανάπτυξης των σχέσεων της Ένωσης με τις χώρες στην ευρύτερή της γειτονία. Ενδεχομένως, σημείωσε ο κ. Συλλούρης, αυτός να είναι ο πιο σημαντικός ρόλος που μπορεί...

rikNews ·

Ο Πρόεδρος της Βουλής στις εργασίες της Διάσκεψης Προέδρων Κοινοβουλίων της ΕΕ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook