18.08.2019

  • Το Πανεπιστήμιο Κύπρου συνδιοργανώνει με τον ανεξάρτητο, μη κυβερνητικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό OXygono και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, το πρώτοState of the Republic(Κατάσταση της Δημοκρατίας) με φιλοξενούμενο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ.Νίκο Αναστασιάδη.

  • Η συζήτηση θα διεξαχθεί τηνΠέμπτη,14 Μαρτίου 2019,στις19:00,στο αίθριο του Κτηρίου Συμβουλίου - Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, στην Πανεπιστημιούπολη.

  • Η συζήτηση θα διεξαχθεί στη βάση των κανόνων διεξαγωγής συζητήσεων του οργανισμού OXygono και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κληθεί να απαντήσει κυρίως σε ερωτήσεις που αφορούν σε θέματα νεολαίας στη βάση τεσσάρων θεματικών ενοτήτων.

  • Τέλος, σε κάθε θεματική θα υποβάλλονται ερωτήσεις από το κοινό, οι οποίες θα επιλεγούν εκ των προτέρων, κατόπιν σχετικής διαδικτυακής εκστρατείας με το hashtag #SotR#AskThePresident.email:contact@oxygono.org | web:www.oxygono.org

13/03/19 10:13

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συζητά με τους νέους για την κατάσταση της Δημοκρατίας

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου συνδιοργανώνει με τον ανεξάρτητο, μη κυβερνητικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό OXygono και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, το πρώτοState of the Republic(Κατάσταση της Δημοκρατίας) με φιλοξενούμενο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ.Νίκο Αναστασιάδη. Η συζήτηση...

ΠαιδείαNews ·

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συζητά με τους νέους για την κατάσταση της Δημοκρατίας

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook