26.05.2020

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί τη Δευτέρα για τη Σόφια, της Βουλγαρίας, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη, τη δεύτερη στη χώρα, κατά τη διάρκεια της θητείας του.

  • Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας θα μεταβούν στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, στο κτίριο του Υπουργικού Συμβουλίου, όπου ο Πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπόρισοβ.

  • Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, θα υπογραφούν Μνημόνια Συναντίληψης μεταξύ των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Κύπρου και Βουλγαρίας, καθώς και μεταξύ των Επιχειρηματικών Συνδέσμων των δύο χωρών.

  • Στις 26 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα χαιρετίσει το επιχειρηματικό φόρουμ Βουλγαρίας-Κύπρου, στο οποίο θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Πρόεδρος Ράντεβ.

22/02/20 11:50

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναχωρεί τη Δευτέρα για επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί τη Δευτέρα για τη Σόφια, της Βουλγαρίας, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη, τη δεύτερη στη χώρα, κατά τη διάρκεια της θητείας του. Κατά την επίσημη επίσκεψη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος θα συνοδεύεται...

rikNews ·

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναχωρεί τη Δευτέρα για επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook