30.06.2022

  • Η πρωτοβουλία αυτή έχει σκοπό να επιτραπεί σε αξιωματούχους, πιστούς συμμάχους του που ο Ρώσος Πρόεδρος έχει διορίσει σε θέσεις-κλειδιά, να παραμείνουν στις θέσεις τους, αντί να αναγκαστούν να πάρουν τη σύνταξή τους.

  • Πέρυσι, ο Βλαντίμιρ Πούτιν προώθησε αναθεώρηση άρθρων του Συντάγματος προκειμένου να είναι σε θέση να παραμείνει στην εξουσία μέχρι το 2036, εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2024 και του 2030.

  • Η κρατική Δούμα, στην οποία έχουν εκλεγεί αρκετοί Βουλευτές μεγαλύτερης ηλικίας, αναμένεται να εγκρίνει το σχέδιο νόμου.

  • Επικριτές του Ρώσου Προέδρου στηλιτεύουν την ολοένα μεγαλύτερη ακαμψία του πολιτικού συστήματος της χώρας, ειδικά την έλλειψη προοπτικής για την αλλαγή ηγεσίας και την ανάδειξη νεότερων γενεών.

23/01/21 12:54

O Πούτιν εισηγείται κατάργηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των δημοσίων λειτουργών

Η πρωτοβουλία αυτή έχει σκοπό να επιτραπεί σε αξιωματούχους, πιστούς συμμάχους του που ο Ρώσος Πρόεδρος έχει διορίσει σε θέσεις-κλειδιά, να παραμείνουν στις θέσεις τους, αντί να αναγκαστούν να πάρουν τη σύνταξή τους. Αρκετά στελέχη της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού,...

rikNews ·

O Πούτιν εισηγείται κατάργηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των δημοσίων λειτουργών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook