06.06.2020

  • Εδώ δεν χαζολογάμε, απάντησε με νόημα ο πρόεδρος της Επιτροπής Υπηρεσιών Πληροφοριών της Βουλής Άνταμ Σιφ επισημαίνοντας ότι τα βήματα που ακολουθούνται είναι προσεκτικά, πλην όμως ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει η αίσθηση του κατεπείγοντος.

  • Επιτίθεται επίσης στους δημοσιογράφους που επιμένουν να τον ρωτούν για την παραπομπή του, επαλαμβάνοντας τα περί fake news και αρνούμενος να απαντήσει στα περί της επικοινωνίας του με τον Ουκρανό ομόλογό του.

  • Οι Δημοκρατικοί από την πλευρά τους συνεχίζουν ακάθεκτοι στη διαδικασία παραπομπής του που εκκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και τον κατηγορούν για υποκίνηση βίας και απόπειρα παρακώλυσης της δικαιοσύνης.

  • Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων από την πλευρά της προειδοποίησε ότι απειλές προς τον τον μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος είναι επικίνδυνες.

03/10/19 10:29

Ο πόλεμος Τραμπ – Δημοκρατικών… τώρα αρχίζει

Επιτίθεται στους Δημοκρατικούς και τους κατηγορεί για ατιμία και προδοσία, καθώς επίσης ότι από την πρώτη μέρα της θητείας του στον Λευκό Οίκο ασχολούνται με «ανοησίες» (κατά την πιο κόσμια μετάφραση του bullshit, που ο ίδιος έγραψε στο Twitter). Επιτίθεται επίσης στους...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook