18.08.2019

  • Η Λάιρα ΜακΚί έπεσε νεκρή όταν χτυπήθηκε από σφαίρα το βράδυ της Πέμπτης στο Ντέρι, ή Λοντοντέρι, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που ακολούθησαν επιχείρηση της αστυνομίας στην πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας.

  • Νέος] IRA απευθύνει απόλυτη και ειλικρινή συγγνώμη στον σύντροφο, στην οικογένεια και στους φίλους της Λάιρας ΜακΚί για τον θάνατό της, προστίθεται στην προκήρυξη.

  • Ο Νέος IRA - το διάδοχο σχήμα του Αληθινού και του Προσωρινού IRA περασμένων δεκαετιών, που έχει αποσχιστεί από τον IRA - υποστήριξε στην προκήρυξή του ότι ο θάνατος της ΜακΚί προκλήθηκε από την αστυνομία.

  • Ο Νέος IRA απορρίπτει την ειρηνευτική συμφωνία της Μεγάλης Παρασκευής του 1998, που έβαλε τέλος στις τρεις δεκαετίες του πολέμου χαμηλής έντασης στη Βόρεια Ιρλανδία με πάνω από 3.600 νεκρούς.

23/04/19 07:30

Ο Νέος IRA ανέλαβε την ευθύνη για τον φόνο 29χρονης δημοσιογράφου

Η Λάιρα ΜακΚί έπεσε νεκρή όταν χτυπήθηκε από σφαίρα το βράδυ της Πέμπτης στο Ντέρι, ή Λοντοντέρι, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που ακολούθησαν επιχείρηση της αστυνομίας στην πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας. "Στη διάρκεια επίθεσης εναντίον του εχθρού, η Λάιρα ΜακΚί σκοτώθηκε...

rikNews ·

Ο Νέος IRA ανέλαβε την ευθύνη για τον φόνο 29χρονης δημοσιογράφου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook