12.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Απαντώντας σε ερωτήσεις Τούρκων δημοσιογράφων στην τουρκική εθνοσυνέλευση, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι “δεν υπάρχει απάντηση στα λόγια του Μακρόν κατά την άποψή μου”.

  • Η νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας στην Ευρώπη θα πρέπει να οικοδομηθεί μαζί με την Ρωσία, δήλωσε επίσης ο Εμανουέλ Μακρόν.

  • Η Γαλλία δεν έχει αποδεχθεί το moratorium που πρότεινε η Ρωσία για τους πυραύλους μικρού και μέσου βεληνεκούς, είπε αναφερόμενος στην πρόταση που διατύπωσε η Μόσχα μετά την εκπνοή της συνθήκης INF τον Αύγουστο.

  • ''Η πραγματική συμμαχία είναι στις πράξεις και τις αποφάσεις, όχι στα λόγια.

28/11/19 20:54

Ο Μακρόν δεν μπορεί να γίνει ηγέτης της Ευρώπης, λέει ο Τσαβούσογλου

Απαντώντας σε ερωτήσεις Τούρκων δημοσιογράφων στην τουρκική εθνοσυνέλευση, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι “δεν υπάρχει απάντηση στα λόγια του Μακρόν κατά την άποψή μου”. “Εμείς εδώ δίνουμε αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Εκείνος άλλωστε είναι ο προστάτης της τρομοκρατικής οργάνωσης....

rikNews ·

Ο Μακρόν δεν μπορεί να γίνει ηγέτης της Ευρώπης, λέει ο Τσαβούσογλου

rikNews

Μακρόν και Στόλτενμπεργκ στο Ελιζέ

''Η πραγματική συμμαχία είναι στις πράξεις και τις αποφάσεις, όχι στα λόγια. Ελπίζω λοιπόν να κάνουμε μια πραγματική συζήτηση μεταξύ των συμμάχων σχετικά με τη συγκεκριμένη μας δέσμευση για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στο Σάχελ και τον Λίβανο, όπου η στρατιωτική επιχείρηση...

rikNews ·

Μακρόν και Στόλτενμπεργκ στο Ελιζέ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook