10.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στην τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί, το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) σημειώνει ότι ο Ντόριαν υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 1, την πιο χαμηλή, νωρίς σήμερα το πρωί καθώς προσέγγιζε την ακτή της Βόρειας Καρολίνας.

  • Ο κυκλώνας κατευθυνόταν προς το βορειοανατολικό τμήμα της Βόρειας Καρολίνας με ταχύτητα 24 χλμ/ώρα και συνοδευόμενος από ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα περίπου 150 χλμ/ώρα.

  • Η Έλεν και ο Τζον Χίλντεμπραντ άφησαν το παραθαλάσσιο σπίτι τους και αναζήτησαν καταφύγιο σε ένα ξενοδοχείο της Ελίζαμπεθ Σίτι, μαζί με την κόρη τους.

  • Προβλέπεται μια μακρά νύχτα, προειδοποίησε χθες το βράδυ στο CNN ο Ρόι Κούπερ, ο κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας, η οποία την ίδια εποχή πέρυσι είχε πληγεί επίσης από κυκλώνα.

06/09/19 22:12

Ο κυκλώνας Ντόριαν πλήττει τη Βόρεια Καρολίνα με ανέμους ταχύτητας 150 χλμ.

Ο Ντόριαν, κινούμενος αργά, έφτασε στις 16.00 σήμερα στο ακρωτήριο Χάτερας και παραμένει επικίνδυνος μολονότι στην πορεία του εξασθένησε και βρίσκεται πλέον στη βαθμίδα 1 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων (NHC). Ο κυβερνήτης της...

rikNews ·

Ο κυκλώνας Ντόριαν πλήττει τη Βόρεια Καρολίνα με ανέμους ταχύτητας 150 χλμ.

rikNews

Ο κυκλώνας Ντόριαν υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 1

Στην τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί, το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) σημειώνει ότι ο Ντόριαν υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 1, την πιο χαμηλή, νωρίς σήμερα το πρωί καθώς προσέγγιζε την ακτή της Βόρειας Καρολίνας. Ο κυκλώνας κατευθυνόταν προς το βορειοανατολικό...

rikNews ·

Ο κυκλώνας Ντόριαν υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 1

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook