26.01.2022

  • Το προσχέδιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ετοιμάστηκε με βάση το Περίγραμμα Στρατηγικής και των Αξόνων Πολιτικής του Σχεδίου, το οποίο εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 21/8/2020 (Αρ.

  • 89.919) και στη βάση συνεργασίας με τα αρμόδια Υπουργεία/Υφυπουργεία και διαβούλευσης με τους κοινωνικούς εταίρους, τα κοινοβουλευτικά κόμματα και άλλους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο την απορρόφηση των €968 εκ.

  • 16/12/2020, συστάθηκε Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων και άρχισε στις 2/2/2021 διαβούλευση με την Επιτροπή, σε σχέση με το περιεχόμενο του Σχεδίου.

  • Σημειώνεται ότι το προσχέδιο, όπως αυτό έχει υποβληθεί, έχει συνολικό προϋπολογισμό ύψους €1.2 δισ., συμπεριλαμβανομένης της εθνικής συνεισφοράς.

04/02/21 16:18

Ο ΥΠΟΙΚ ενημέρωσε το Υπουργικό για την υποβολή του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στην Κομισιόν

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Συντονισμού και Ανάπτυξης, το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αποτελείται από πέντε Άξονες Πολιτικής: «Δημόσια υγεία και πολιτική προστασία - διδάγματα από την πανδημία», «Ταχεία μετάβαση σε...

rikNews ·

Ο ΥΠΟΙΚ ενημέρωσε το Υπουργικό για την υποβολή του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας στην Κομισιόν

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook