24.02.2020

  • Η άποψη αυτή, πρόσθεσε, εκφράστηκε για πρώτη φορά δημόσια προς Τούρκους αξιωματούχους από την Υπάτη εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φεντερίκα Μογκερίνι.

  • Αυτή η θέση, είπε, μιλώντας στο Τρίτο, σημαίνει ότι δεν χρειάζονται εγγυήσεις και ξένα στρατεύματα, ενώ αντιμετωπίζονται με τον τρόπο αυτό οι ανησυχίες, που έχουν εκφραστεί από την τουρκική πλευρά.

  • Αναφερόμενος στη συνάντηση του προέδρου Αναστασιάδη με τον ομόλογό της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, είπε ότι υπήρξαν σημαντικά αποτελέσματα στους τομείς της ασφάλειας και των ενεργειακών στη Ανατολική Μεσόγειο.

  • Αναφερόμενος στις Τουρκικές προκλήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ είπε πως η κυβέρνηση δεν μπει σε δημόσια αντιπαράθεση, που έχει στόχο την αμφισβήτηση των δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

30/01/19 10:08

Ο ΥΠΕΞ στο ΡΙΚ για Διακήρυξη των MED 7

Αυτή η θέση, είπε, μιλώντας στο Τρίτο, σημαίνει ότι δεν χρειάζονται εγγυήσεις και ξένα στρατεύματα, ενώ αντιμετωπίζονται με τον τρόπο αυτό οι ανησυχίες, που έχουν εκφραστεί από την τουρκική πλευρά. Η άποψη αυτή, πρόσθεσε,  εκφράστηκε για πρώτη φορά δημόσια προς Τούρκους...

rikNews ·

Ο ΥΠΕΞ στο ΡΙΚ για Διακήρυξη των MED 7

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook