27.01.2020

  • Ανακοινώνοντας την απόφασή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στη σημαντικότητα των νομοσχεδίων που αφορούν τη μεταρρύθμιση στον τομέα της δικαιοσύνης, τα οποία ετοίμασε ο Ιωνάς Νικολάου και παρουσίασε στην πρωινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

  • Αναφερόμενος στον νέο υπουργό Δικαιοσύνης, ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι ο Γιώργος Σαββίδης έχει μακρά πείρα ως δικηγόρος και προέρχεται από οικογένεια δικαστών.

  • Ο κύριος Σαββίδης έχει καταγωγή από την Αμμόχωστο και είναι γιος του πρώην Δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Λουκή Σαββίδη.

  • Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Σαββίδη θα γίνει στο Προεδρικό Μέγαρο, αύριο, το πρωί και λίγο αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης/παραλαβής του χαρτοφυλακίου του υπουργείου.

30/05/19 12:34

Ο Γιώργος Σαββίδης ο νέος υπ. Δικαιοσύνης

Ανακοινώνοντας την απόφασή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στη σημαντικότητα των νομοσχεδίων που αφορούν τη μεταρρύθμιση στον τομέα της δικαιοσύνης, τα οποία ετοίμασε ο Ιωνάς Νικολάου και παρουσίασε στην πρωινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου. Τα νομοσχέδια...

rikNews ·

Ο Γιώργος Σαββίδης ο νέος υπ. Δικαιοσύνης

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook