21.11.2019

  • Όπως αναφέρεται μάλιστα σε δημοσίευμα του περιοδικού Σπίγκελ πριν από τέσσερις εβδομάδας, ο Γερμανός ΥΠΕΣ, Χορστ Ζεεχόφερ υπαινίχθηκε πως θα υπάρξει η εξέλιξη αυτή, μιλώντας στην Επιτροπή Εσωτερικών Υποθέσεων του γερμανικού κοινοβουλίου.

  • Ειδικότερα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Εσωτερικών, αυτή η απόφαση τεκμηριώνεται στη βάση του επιχειρήματος ότι εξακολουθεί να διαπιστώνεται μεγάλος αριθμός παράνομων διελεύσεων μέσω των γερμανο-αυστριακών συνόρων.

  • Σύμφωνα με επιστολή του Ζεεχόφερ προς την ΕΕ, μεταξύ του Νοεμβρίου 2018 και του Φεβρουαρίου 2019, καταγράφονταν σε μηναία βάση περίπου 950 περιπτώσεις παράνομων διελεύσεων.

  • Εκτός αυτού, τονίζεται ότι πρόσφατα παρατηρείται εκ νέου αύξηση του ‘μεταναστευτικού δυναμικού’ μέσω των οδών της ανατολικής Μεσογείου, αλλά και μέσω της λεγόμενης Βαλκανικής Οδού.

13/04/19 17:30

Ο Γερμανός ΥΠΕΣ παρατείνει τους ελέγχους στα σύνορα με την Αυστρία

Ειδικότερα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Εσωτερικών, αυτή η απόφαση τεκμηριώνεται στη βάση του επιχειρήματος ότι εξακολουθεί να διαπιστώνεται μεγάλος αριθμός παράνομων διελεύσεων μέσω των γερμανο-αυστριακών συνόρων. Όπως αναφέρεται μάλιστα σε δημοσίευμα...

rikNews ·

Ο Γερμανός ΥΠΕΣ παρατείνει τους ελέγχους στα σύνορα με την Αυστρία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook