28.05.2022

  • Το ίδιο σώμα προτείνει ότι για την αντιστάθμιση των απωλειών εσόδων των περιφερειακών αρχών, πρέπει να αναπτυχθούν μηχανισμοί της ΕΕ που να επιτρέπουν στις Τοπικές και Περιφερειακές Κυβερνήσεις να έχουν άμεση πρόσβαση σε χρηματοδότηση.

  • Στο επίκεντρο αυτού του σχεδίου ανάκαμψης θα πρέπει να υπάρχει ένα Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ, συνδεδεμένο με τον προϋπολογισμό της ΕΕ και να βασίζεται στην ευρωπαϊκή ασφάλιση χρέους, αναφέρουν.

  • Μόνο ένα φιλόδοξο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο, που ωθεί τις επενδύσεις του προϋπολογισμού της ΕΕ σε πρωτοφανή επίπεδα, θα ανταποκριθεί στην πρόκληση μιας δίκαιης και βιώσιμης ανάκαμψης, τονίζουν.

  • Ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ πρέπει να είναι η ραχοκοκαλιά για την ανάκαμψη και πρέπει να αυξηθεί σημαντικά για να είναι ένα πραγματικό μέσο αλληλεγγύης και συνοχής.

21/04/20 22:19

Ο επόμενος προϋπολογισμός ΕΕ να γίνει ραχοκοκαλιά για ανάκαμψη ζητά η ΕτΠ

Τη δημιουργία ενός μηχανισμού έκτακτης ανάγκης για την υγεία στην ΕΕ, σε συνέχεια των πρόσφατων κινήσεων της Κομισιόν, αλλά και τη χρήση του επόμενου προϋπολογισμού της ΕΕ ως ραχοκοκαλιά για την ανάκαμψη, ζητά η Διάσκεψη των Προέδρων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών. Συγκεκριμένα,...

rikNews ·

Ο επόμενος προϋπολογισμός ΕΕ να γίνει ραχοκοκαλιά για ανάκαμψη ζητά η ΕτΠ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook