22.10.2019

  • Να θυμίσουμε ότι κενή παραμένει και η θέση του Διευθυντή του Τμήματος Εποπτείας της εποπτικής Αρχής των τραπεζών μετά την αποχώρηση του Γιάγκου Δημητρίου.

  • Αλλαγές και στις μεγάλες τράπεζες Αλλαγές πάντως επίκεινται και στη διοίκηση της Ελληνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου.

  • Ψάχνουν αντικαταστάτη του Τζον Χούρικαν Στη δε Τράπεζα Κύπρου έχουν ήδη εκκινήσει οι διαδικασίες για την πλήρωση, μέσω εξειδικευμένου οίκου, της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου ενόψει της αποχώρησης του Τζον Χούρικαν τον Σεπτέμβριο.

  • Σε ό,τι αφορά τον διάδοχο του κ. Χούρικαν για την ώρα υπάρχουν δύο υποψήφιοι: ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Χριστόδουλος Πατσαλίδης και ο Νικ Σμιθ, διευθυντής της Διεύθυνσης Αναδιάρθρωσης και Ανάκτησης Χρεών.

24/03/19 18:15

Ο διάδοχος της Γιωρκάτζη

ΝΤΟΜΙΝΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Κληρώνει και για εκτελεστικά μέλη στην Κεντρική Έρχονται αλλαγές και στο Δ.Σ. της Ελληνικής Πατσαλίδης και Σμιθ ακούγονται για τη θέση του Χούρικαν Την...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook