18.08.2022

  • Στα τέλη του Οκτωβρίου, στη Γερμανία διέμεναν 5.719 Σύροι που έχει αποφασιστεί από τις αρχές να απελαθούν αλλά αυτό εκκρεμεί, σύμφωνα με δεδομένα των υπηρεσιών του υπουργού.

  • Η καθολική απαγόρευση των απελάσεων στη Συρία αποφασίστηκε από τις γερμανικές αρχές το 2012, ενώ μαινόταν ήδη ο πόλεμος στη χώρα.

  • Αρκετά μέλη της συντηρητικής παράταξης υπό την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ απαίτησαν να ξαναρχίσουν να γίνονται κάποιες τουλάχιστον απελάσεις στη Συρία έπειτα από μια θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι στη Δρέσδη (ανατολικά) στις αρχές Οκτωβρίου.

  • Εξάλλου, οι υποστηρικτές του Άσαντ αντιμετωπίζουν επίσης διωγμό στις περιοχές που συνεχίζουν να ελέγχουν ισλαμιστές, τζιχαντιστές ή άλλες δυνάμεις ανταρτών, συμπληρώνουν οι οργανώσεις αυτές.

28/11/20 12:05

Ο Χορστ Ζεεχόφερ θέλει να ξαναρχίσουν οι απελάσεις στη Συρία

Σε επικείμενη σύσκεψη με τους ομολόγους του των 16 ομόσπονδων κρατιδίων της Γερμανίας, ο Ζεεχόφερ θα επιχειρηματολογήσει πως «θα πρέπει στο μέλλον εκ νέου να εξετάζουμε κατά περίπτωση εάν είναι εφικτές οι απελάσεις, τουλάχιστον εγκληματιών και προσώπων που θεωρείται πως...

rikNews ·

Ο Χορστ Ζεεχόφερ θέλει να ξαναρχίσουν οι απελάσεις στη Συρία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook