07.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο Τούρκος πρόεδρος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, έφτασε στο Λευκό Οίκο, όπου έγινε δεκτός από τον πρόεδρο και την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ.

  • Υποδεχόμενος τον Ερντογαν, ο αμερικανός Πρόεδρος ανέφερε ότι έγιναν φίλοι από την πρώτη στιγμή.Καταοούμε, πρόσθεσε, ο ένας τον άλλο.

  • Στις οκτώ παρακάθισαν σε διευρυμένο γεύμα εργασίας με τη συμμετοχή των συνεργατών των δύο Προέδρων και στις 10 το βράδυ, Ντόνταλντ Τραμπ και Ταγίπ Ερντογάν θα δώσουν δημοσιογραφική διάσκεψη.

  • Είπε ότι η εκεχειρία στη Συρία εφαρμόζεται πολύ καλά και οι Κούρδοι δείχνουν ικανοποιημένοι.

13/11/19 22:07

Ο Aμερικανός πρόεδρος εμπλέκει γερουσιαστές για να πείσει τον Ερντογάν για τους S-400

Ο Τούρκος πρόεδρος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, έφτασε στο Λευκό Οίκο, όπου έγινε δεκτός από τον πρόεδρο και την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ. Ακολούθησε εικοσάλεπτη συνάντηση παρουσία και των πρώτων κυριών και στη συνέχεια η κατ΄ιδίαν συνάντηση, παρουσία μόνο μεταφραστών....

rikNews ·

Άρχισε η συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν στον Λευκό Οίκο

Στην ημερησία διάταξη είναι όλα τα ζητήματα τα οποία προκαλούν τριγμούς στις σχέσεις Ουάσιγκτων-Αγκυρας, όπως το Συριακό, η αγορά από την Τουρκία του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400 και το θέμα του αυτοεξόριστου στις Ηνωμένες Πολιτείες Ιεροκήρυκα Φετουλλάχ Γκιουλέν. Υποδεχόμενος...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook