13.12.2019

  • Έτσι, τέσσερα τουρκικά πλοία, δύο σεισμογραφικά (το Reis και το Barbaros) και δύο γεωτρύπανα(Yavuz και Fatih) θα επιχειρούν στην περιοχή, δυναμιτίζοντας περαιτέρω την κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο.

  • Τον Τούρκο υπουργό Ενέργειας συνόδευσαν κατά την επίσκεψή του στο Yavuz ο πρωθυπουργός του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ και ο υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας Χασάν Τακσόι, αλλά και ομάδα δημοσιογράφων.

  • Το 'Γιαβούζ' συνεχίζει τις επιχειρήσεις στην γεώτρηση Karpaz-1, πρόσθεσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας στις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη από το Γιαβούζ, αλλά είχαν εμπάργκο ως σήμερα.

  • Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξανά την τουρκική κυβέρνηση, που προστατεύει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στην Μεσόγειο, δήλωσε ο Τατάρ, ενώ ευχαρίστησε και το πλήρωμα του πλοίου για την δουλειά του.

07/08/19 18:04

Ντονμέζ: Και τέταρτο πλοίο στην ανατολική Μεσόγειο

Σύμφωνα με τον Ντονμέζ, οι εργασίες του γεωτρύπανου θα διαρκέσουν 2,5 με 3 μήνες ώσπου να φτάσει στο επιθυμητό βάθος, όπου ελπίζει να εντοπίσει κοιτάσματα φυσικού αερίου, ενώ η Τουρκία μέσα στον Αύγουστο θα στείλει στην ανατολική Μεσόγειο το σεισμογραφικό Oruç Reis, παρά...

rikNews ·

Ντονμέζ: Και τέταρτο πλοίο στην ανατολική Μεσόγειο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook