02.12.2022

  • ΑΝΤΙ-ΛΟΥΝΤΕΜΟ Για το αυριανό παιχνίδι σίγουρος πρέπει να θεωρείτο ο Ανουάρ ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Τομάς ΝτεΒινσέντι και Γιάννος Σατσιάς με τον Αργεντίνο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο βασικό σχήμα.

  • Αν και στο χώρο του κέντρου υπάρχουν αρκετές επιλογές εντούτοις η απουσία του Νορβηγού είναι πολύ μεγάλη καθώς από την μέρα που ανάλαβε την ομάδα ο ΣάββαςΠουρσαϊτίδης τον εμπιστεύεται ανελλιπώς.

  • Ανουάρ και ΝτεΒινσέντι συγκρότησαν ένα πολύ δυνατό σύνολο στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου αλλά λίγο οι τραυματισμοί λίγο οι επιπολαιότητες του Αργεντίνου στοίχισαν στην ομάδα μας.

  • Έχει συνεχή τρεξίματα βοηθώντας στα μέγιστα στο ανασταλτικό κομμάτι ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που πατά περιοχή δίνοντας επιθετικές λύσεις.

13/02/21 16:46

ΝτέΒι ο Αντι-Λούντεμο

Ο εκ των κορυφαίων της ομάδας μας τα τελευταίας παιχνίδια Μάριους Λούντεμο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και χάνει το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπυ με την Ομόνοια. Αν και στο χώρο του κέντρου υπάρχουν αρκετές...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

ΝτέΒι ο Αντι-Λούντεμο

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook