16.09.2019

  • Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες και το τσιγαρίζουμε στο λάδι, σε μεσαία προς δυνατή ένταση, σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι μέχρι να ξανθύνει.

  • Λίγο πριν εξατμιστούν τα υγρά, χαμηλώνουμε την ένταση στο μισό, προσθέτουμε τον κρόκο Κοζάνης, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε συχνά μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.

  • Ρίχνουμε στο τέλος τη φέτα σε κύβους και ανακατεύουμε ελαφρά να αναμιχθεί καλά, σβήνουμε το μάτι και αποσύρουμε το τηγάνι όταν έχουν αρχίσει να λιώνουν οι κύβοι.

01/08/19 10:59

Νόστιμος μεζές με μανιτάρια, φέτα και Κρόκο Κοζάνης

Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες και το τσιγαρίζουμε στο λάδι, σε μεσαία προς δυνατή ένταση, σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι μέχρι να ξανθύνει. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Λίγο πριν εξατμιστούν τα υγρά, χαμηλώνουμε την ένταση στο μισό, προσθέτουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook