24.11.2020

  • Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται σήμερα το βράδυ να απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα, έπειτα από σειρά συναντήσεων που είχε χθες για την επανεξέταση της κατάστασης της επιδημίας του νέου κορονοϊού στη Γαλλία.

  • Η Γαλλία έχει επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες σε μεγάλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Παρισιού, για δύο εβδομάδες, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει επιδείνωση της κατάστασης όσον αφορά τη διασπορά του νέου κορονοϊού.

  • Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες Τρίτη, συνολικά 523 νέοι θάνατοι από COVID-19 καταγράφηκαν το προηγούμενο 24ωρο και 33.417 νέα κρούσματα κορονοϊού.

  • Στην Γαλλία οι νεκροί από την COVID-19 υπολογίζονται μέχρι στιγμής σε 35.541 και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα νέου κορονοϊού σε 1.198.695.

28/10/20 11:12

Νοσοκομειακός Καθηγητής:Η Γαλλία πρέπει να αποδεχθεί ένα νέο lockdown σε εθνικό επίπεδο

"Πρέπει να το κάνουμε", σημείωσε ο Ζουβέν. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται σήμερα το βράδυ να απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα, έπειτα από σειρά συναντήσεων που είχε χθες για την επανεξέταση της κατάστασης της επιδημίας του νέου κορονοϊού στη Γαλλία. Η γαλλική...

rikNews ·

Νοσοκομειακός Καθηγητής:Η Γαλλία πρέπει να αποδεχθεί ένα νέο lockdown σε εθνικό επίπεδο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook