07.04.2020

  • Πρώτες εξετάσεις σε εκτός έδρας αγώνα για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

  • Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Νορβηγίας ολοκληρώθηκε χωρίς ουσιαστικά προβλήματα το βράδι της Πέμπτης στο Marienlyst stadion, το γήπεδο της Strømsgodset που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας και θα φιλοξενήσει τον αποψινό αγώνα.

  • Οι διεθνείς μας θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό στο δεύτερο μας παιχνίδι στη διοργάνωση και θετικό αποτέλεσμα θα έχει ασφαλώς πολύπλευρο κέρδος πριν από τις επόμενες υποχρεώσεις στην Ολλανδία (10 Σεπτεμβρίου).

  • Τις δυσκολίες κανείς δεν της παραγνωρίζει, όμως οι διεθνείς μας εμπιστεύονται τις δυνατότητες τους και είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο από τον Παύλο Κορρέα: Μας περιμένουν δύο δύσκολοι εκτός έδρας αγώνες αρχίζοντας από τη Νορβηγία.

07/09/19 12:24

Νορβηγία – Εθνική Ελπίδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Πρώτες εξετάσεις σε εκτός έδρας αγώνα για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Για τον έβδομο όμιλο θα αντιμετωπίσουμε σήμερα τη Νορβηγία στο  «Marienlyst Stadion». Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00, ώρα Κύπρου. Οι...

typos cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook