25.05.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η HMD Global οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έχει διαχειριστεί με εξαιρετικό τρόπο το ιστορικόbrand Nokia, το οποίο όπως και να το κάνουμε ξυπνάει πολλά νοσταλγικά vibes στους Έλληνες καταναλωτές.

  • Η σειρά G όπως είδαμε και με τοreview του G10, ουσιαστικά δηλώνει την πρόθεση της Nokia να δραστηριοποιηθεί πιο έντονα στις συσκευές που παίζουν δυναμικά στην budget-friendly κατηγορία.

  • The Outside World Το Nokia G10 αποτελεί μια χαμηλού κόστους συσκευή, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι η Nokia έκανε εκπτώσεις στα υλικάκατασκευής που έχει χρησιμοποιήσει για αυτή.

  • Αυτό το ρόλο παίζει και η σειρά G, η οποία περιλαμβάνει τα G10 και G20 και προσφάτως το G50.

02/10/21 14:10

Nokia G10 Review: «Η φαντασία στην… οικονομία»!

Η HMD Global οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έχει διαχειριστεί με εξαιρετικό τρόπο το ιστορικόbrand Nokia, το οποίο όπως και να το κάνουμε ξυπνάει πολλά νοσταλγικά vibes στους Έλληνες καταναλωτές. Αν και όλοι  βέβαια γνωρίζουμε ότι η Nokia απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί...

Digital Life ·

Nokia G20 Hands-On Review: «Υψηλές πτήσεις και ποιότητα κάτω από το όριο των 200 ευρώ»!

Η σειρά G όπως είδαμε και με τοreview του G10, ουσιαστικά δηλώνει την πρόθεση της Nokia να δραστηριοποιηθεί πιο έντονα στις συσκευές που παίζουν δυναμικά στην budget-friendly κατηγορία. Μέχρι στιγμής η σειρά G αποτελείται από 3 μοντέλα, καθώς το G10 είναι το πιο low-end...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook