23.07.2019

  • Αφήνουμε τη ζύμη μας να σταθεί για μια ώρα, σκεπασμένη με μια πετσέτα, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.

  • Στη συνέχεια, μεαλευρωμένα χέρια παίρνουμε μπαλάκια ζύμης, όσο ένα καρύδικαι σε αλευρωμένη επιφάνεια πλάθουμε χοντρά μπαστουνάκια, όσο το μικρό μας δάχτυλο και ενώνουμε τις άκρες πιέζοντας ελαφρά να ενωθούν.

  • Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε μέσα λίγα λίγα τα ντόνατς.

  • Τέλος τα σερβίρουμε με μέλι και κανέλα ήζάχαρη άχνη, ανάλογα με την προτίμησή μας.

22/04/19 13:49

Νηστίσιμη συνταγή για ντόνατς

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη, τη βανίλια και στο τέλος λίγο λίγο το νερό, ενώ ζυμώνουμε ελαφρώς με το χέρι μας μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε τη ζύμη μας να «σταθεί» για μια ώρα, σκεπασμένη με μια πετσέτα,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook