21.01.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο στο Νιου Τζέρσεϊ την Πέμπτη, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι περίπου σαράντα να τραυματιστούν, ανακοίνωσαν οι αρχές της Πολιτείας.

  • Το δυστύχημα έγινε λίγο πριν από τις 10:30 τοπική ώρα (17:30 ώρα Κύπρου) στον αυτοκινητόδρομο Interstate 80, στην κοινότητα Μάουντ Όλιβ, περίπου εκατό χιλιόμετρα δυτικά της Νέας Υόρκης.

  • Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες του λεωφορείου τραυματίστηκαν, ορισμένοι βαριά, όπως και ο οδηγός του απορριμματοφόρου, διευκρίνισε ο κυβερνήτης της Πολιτείας Νιου Τζέρσεϊ, ο Φιλ Μέρφι, ο οποίος μετέβη στον τόπο του δυστυχήματος.

  • — CNN Breaking News (@cnnbrk) May 17, 2018 Σχολιάστε Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο.

18/05/18 10:13

Νιου Τζέρσεϊ: Νεκροί και τραυματίες από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου

Σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο στο Νιου Τζέρσεϊ την Πέμπτη, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι περίπου σαράντα να τραυματιστούν, ανακοίνωσαν οι αρχές της Πολιτείας. Το δυστύχημα έγινε λίγο πριν από τις...

διάλογος ·

Νιου Τζέρσεϊ: Νεκροί και τραυματίες από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου

διάλογος

ΗΠΑ: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με απορριμματοφόρο – Τουλάχιστον 2 νεκροί

Ένα σχολικό λεωφορείο και ένα απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Οι πρώτες εικόνες από το συμβάν δείχνουν το σχολικό λεωφορείο να έχει βγει εκτός δρόμου από τη σφοδρή σύγκρουση. Το σχολικό ερχόταν...

διάλογος ·

ΗΠΑ: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με απορριμματοφόρο – Τουλάχιστον 2 νεκροί

διάλογος

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook