13.11.2019

  • Τυλίγουμετην γλυκοπατάτα Foodsaver με αλουμινόχαρτοκαι την βάζουμε στον φούρνο να ψηθεί στον αέρα, στους 200oC για 40 λεπτά.

  • Μόλις ψηθεί, την αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

  • Σοτάρουμε στο βούτυρο για 2-3 λεπτά μαζί με το φασκόμηλο το οποίο έχουμε ψιλοκόψει.

  • Παράλληλα, βράζουμε τα νιόκι Agnesi σε αλατισμένο νερό, μέχρι να ανέβουν στην επιφάνεια.

10/09/19 12:35

Νιόκι με σάλτσα γλυκοπατάτας

Τυλίγουμε την γλυκοπατάτα Foodsaver με αλουμινόχαρτο και την βάζουμε στον φούρνο να ψηθεί στον αέρα, στους 200oC για 40 λεπτά. Μόλις ψηθεί, την αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σοτάρουμε στο βούτυρο για 2-3 λεπτά μαζί με το φασκόμηλο το οποίο...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook