25.05.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Τονπερασμένο Οκτώβριο πήραμε μία πρώτη γεύση από το το Nintendo Switch, τη νέα κονσόλα της ιστορικής ιαπωνικής εταιρείας η οποία θα αντικαταστήσει το (μάλλον όχι και τόσο πετυχημένο Wii U).

  • Το ζεύγος κοντρόλ JoyCon που περιλαμβάνει θα έχουν αισθητήρες κίνησης και ανάδρασης.

  • Σε ένα ειδικό event που έλαβε χώρα τα ξημερώματα σήμερα, η Nintendo μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις δυνατότητες της νέας κονσόλας, απαντώντας σε πολλά από τα ερωτήματα μας.

  • Ωστόσο, το hardware θα είναι το ίδιο με το Switch να προσφέρει touch screen display στα 720p και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

13/01/17 12:04

Nintendo Switch, το «next big thing» της Nintendo έρχεται στις 3 Μαρτίου!

Τονπερασμένο Οκτώβριο πήραμε μία πρώτη γεύση από το το Nintendo Switch, τη νέα κονσόλα της ιστορικής ιαπωνικής εταιρείας η οποία θα αντικαταστήσει το (μάλλον όχι και τόσο πετυχημένο Wii U). Σε ένα ειδικό event που έλαβε χώρα τα ξημερώματα σήμερα, η Nintendo μας έδωσε περισσότερες...

Digital Life ·

Στα 300 δολ. θα πωλείται το Nintendo Switch

Έχει μέγεθος tablet, ασύρματα κοντρόλ και συνδέεται με τηλεόραση Έτοιμη να βγει στην αγορά η νέα κονσόλα Switch της Nintendo, καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου 2017 με τιμή περίπου 300 δολάρια. Η νέα κονσόλα έχει το μέγεθος tablet,...

inBusiness news ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook