20.01.2020

  • Το τρίτο βιβλίο μιας άτυπης τριλογίας για τη κρίση, μετά την άγρια ακρόπολη και τους τυφλούς, μας προσφέρει ο Νίκος Μάντης, βραβευμένος από την ακαδημία Αθηνών με το βραβείο Ουράνη.

  • Ξεκινώντας από τα τέλη του εικοστού αιώνα μας περιγράφει τη πορεία μιας ομάδας νέων, οι οποίοι από τις καταλήψεις της Γκράβας βρέθηκαν στην εξουσία εκμεταλλευόμενοι τη κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.

  • Άψογο το χτίσιμο των χαρακτήρων, με γλώσσα σημερινή ο συγγραφέας κατορθώνει να αποτυπώσει άψογα μια εποχή, τη κρίση του συστήματος και τον τρόπο με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ την εκμεταλλεύτηκε και κατέλαβε την εξουσία.

  • Πρόκειται για ένα βιβλίο βαθιά πολιτικό, το οποίο μας βοηθά να προσεγγίσουμε μέσα από μια λογοτεχνική ματιά τα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων ετών.

23/06/19 12:47

Νίκος Α. Μάντης Σφάλμα συστήματος Εκδόσεις Καστανιώτη

Το τρίτο βιβλίο μιας άτυπης τριλογίας για τη κρίση, μετά την άγρια ακρόπολη και τους τυφλούς, μας προσφέρει ο Νίκος Μάντης, βραβευμένος από την ακαδημία Αθηνών με το βραβείο Ουράνη. Ξεκινώντας από τα τέλη του εικοστού αιώνα μας περιγράφει τη πορεία μιας ομάδας νέων, οι οποίοι...

akamas.wordpress.com ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook