30.10.2020

  • Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Güneş γράφει ότι η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μεταξύ 21-23 Αυγούστου και δόθηκε στη δημοσιότητα χθες σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο διευθυντής της εταιρείας Gezici, Μουράτ Γκεζιτζί.

  • Με βάση αυτά τα αποτελέσματα στον β γύρο περνούν οι Τατάρ και Ακιντζί και σύμφωνα με την δημοσκόπηση ο Ερσίν Τατάρ λαμβάνει 54,1% και ο Μουσταφά Ακιντζί 45,9%.

  • Σε ερώτηση για την λύση του Κυπριακού, οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 81,2% τάσσονται υπέρ της λύση δύο ξεχωριστών κρατών και το 18,8% προκρίνει Ομοσπονδία με τους Ελληνοκύπριους.

  • Σε ερώτηση, πώς αξιολογούν την επίδοση του Μουσταφά Ακιντζί στα 5 χρόνια που ήταν πρόεδρος όσον αφορά τη διαχείριση του Κυπριακού, το 58,4% απάντησε ότι ήταν αποτυχημένη και το 41,6% επιτυχημένη.

25/09/20 16:03

Νίκη Τατάρ στον β΄ γύρο των «εκλογών» στα κατεχόμενα δείχνει δημοσκόπηση

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Güneş  γράφει ότι η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μεταξύ 21-23 Αυγούστου και δόθηκε στη δημοσιότητα χθες σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο διευθυντής της εταιρείας Gezici, Μουράτ Γκεζιτζί. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, ο Ερσίν Τατάρ λαμβάνει...

rikNews ·

Νίκη Τατάρ στον β΄ γύρο των «εκλογών» στα κατεχόμενα δείχνει δημοσκόπηση

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook