09.12.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Με αφορμή …την παρουσίαση του σχήματος στο Cyprus Rialto World Music Festival, ο Νικόλας Τρύφωνος μιλάει στον Ορίζοντα: ” Το NICOLAS TRYPHONOS QUINTET ιδρύθηκε το 2011 στην Ολλανδία.

  • Φέτος στην μπάντα εκτός από εμένα είναι μαζί μου ο Ανδρέας Στεφάνου στα τύμπανα, ο Ανδρέας Παντελή στο πιάνο και οι δύο σολίστες μας, ο Γιάννης Κουτής στο ούτι και ο Ηλίας Ιωάννου στην τρομπέτα.

  • Αποτελείται από τους Ηλία Ιωάννου (τρομπέτα), Γιώργο Μορφίτη (πιάνο), Rodrigo Cáceres (μπάσο) και τον Ρόδο Παναγιώτου (τύμπανα & κρουστά).

  • Cyprus Rialto World Music Festival Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό, 23 Ιουλίου στις 21:00 Σχολιάστε Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο.

23/07/18 07:26

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Nicolas Tryphonos Quintet στο Cyprus Rialto World Music Festival

Με αφορμή …την παρουσίαση του σχήματος NICOLAS TRYPHONOS QUINTET στο Cyprus Rialto World Music Festival, ο Νικόλας Τρύφωνος μιλάει στον Ορίζοντα: ” Το NICOLAS TRYPHONOS QUINTET ιδρύθηκε το 2011 στην Ολλανδία. Τα μέλη της μπάντας αλλάζουν ανά περιόδους. Φέτος στην μπάντα...

διάλογος ·

Nicolas Tryphonos Quintet στο Cyprus Rialto World Music Festival

διάλογος

Macumba στο Cyprus Rialto World Music Festival

Με αφορμή … την παρουσίαση του σχήματοςMacumba στο Cyprus Rialto World Music Festival, τα μέλη του σχήματος μιλάνε στον Ορίζοντα: “Το Μacumba είναι μία παραδοσιακή αφρο – βραζιλιάνικη τελετουργία, η οποία πραγματοποιείται με σκοπό να καθαρίσει την ατμόσφαιρα από κακές...

διάλογος ·

Macumba στο Cyprus Rialto World Music Festival

διάλογος

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook