26.05.2020

  • Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Διαβήτη, αυτό προκαλεί την απελευθέρωση της επινεφρίνης (που είναι γνωστή και ως αδρεναλίνη), της ορμόνης που είναι υπεύθυνη για τον ιδρώτα σας.

  • Χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα Εάν έχετε διαβήτη τύπου 1, ο ιδρώτας μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο το σώμα σας, σας ειδοποιεί για χαμηλά επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, δηλαδή την υπογλυκαιμία.

  • Οι αιτίες της νυχτερινής εφίδρωσης μπορεί να είναι πολλές και διαφορετικές και να οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές, άλλα προβλήματα υγείας ή ακόμη και να αποτελούν παρενέργειες μιας φαρμακευτικής αγωγής.

  • Άγχος Όταν είστε στρεσαρισμένοι, η υγρασία απελευθερώνεται από τους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες, τη βουβωνική χώρα και το τριχωτό της κεφαλής.

29/05/19 09:02

Νυχτερινή εφίδρωση: Ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματος

Οι αιτίες της νυχτερινής εφίδρωσης μπορεί να είναι πολλές και διαφορετικές και να οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές, άλλα προβλήματα υγείας ή ακόμη και να αποτελούν παρενέργειες μιας φαρμακευτικής αγωγής. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα του ύπνου σας,...

rikNews ·

Νυχτερινή εφίδρωση: Ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματος

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook