18.08.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η βοηθός Διευθύντρια της Παιδιατρικής Μονάδας του Μακάριου Νοσοκομείου, Μαρία Κολιού, δήλωσε στην εκπομπή του ΡΙΚ από Μέρα σε Μέρα, ότι το τελευταίο θύμα είναι γυναίκα, η οποία ανήκε στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

  • Από το δίκτυο επιτήρησης των σοβαρών περιστατικών γρίπης του Υπουργείου Υγείας έχουν καταγραφεί από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα 58 σοβαρά περιστατικά τα περισσότερα από τα οποία πήραν εξιτήριο και ορισμένα νοσηλεύονται σε γενικά νοσοκομεία.

  • Η δραστηριότητα της γρίπης κατά την περίοδο από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα παραμένει αυξημένη, αν και τις τελευταίες τέσσερεις εβδομάδες παρατηρήθηκε σημαντική μείωση στη δραστηριότητά της σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες.

  • Η κυρία Κολιού, ανέφερε, ακόμη, ότι στις Μονάδες νοσηλεύονται οκτώ σοβαρά περιστατικά με γρίπη άλφα, ενώ τις τελευταίες 48 ώρες δεν σημειώθηκε νέα εισαγωγή.

25/02/19 13:51

Νέος θάνατος από Γρίπη Α… Στους 13 οι νεκροί

Η βοηθός Διευθύντρια της Παιδιατρικής Μονάδας του Μακάριου Νοσοκομείου, Μαρία Κολιού, δήλωσε στην εκπομπή του ΡΙΚ "από Μέρα σε Μέρα", ότι το τελευταίο θύμα είναι γυναίκα, η οποία ανήκε στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, το θύμα νοσηλευόταν...

rikNews ·

Νέος θάνατος από Γρίπη Α… Στους 13 οι νεκροί

rikNews

Ανήλθε στους 13 ο αριθμός των θανάτων λόγω της γρίπης

Η δραστηριότητα της γρίπης κατά την περίοδο από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα παραμένει αυξημένη, αν και τις τελευταίες τέσσερεις εβδομάδες παρατηρήθηκε σημαντική μείωση στη δραστηριότητά της σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Από το δίκτυο επιτήρησης των σοβαρών...

υγείαnews ·

Ανήλθε στους 13 ο αριθμός των θανάτων λόγω της γρίπης

υγείαnews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook