26.05.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Επισημαίνεται ότι από αύριο, η μονάδα δειγματοληψίας που βρισκόταν χθες και σήμερα στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις μετακινείται στον χώρο στάθμευσης της Λαϊκής Αγοράς Επαμεινώντα όπου θα λειτουργούν 2 σημεία.

  • Σήμερα η διαδικασία κύλησε ομαλά σε όλα τα σημεία, και κάποια μικρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε 1-2 σημεία επιλύθηκαν άμεσα και συνέχισε η εξυπηρέτηση των πολιτών, αναφέρει το Υπουργείο Υγείας.

  • Προστίθεται ότι οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

  • Οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να προσκομίζουναπαραίτητα Βεβαίωση Εργοδότη σε έντυπη μορφή, καθώς και ταυτότητα ή διαβατήριο για επαλήθευση στοιχείων.

22/11/20 19:26

Νέα σημεία για τις μονάδες δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο με rapid tests

Ως εκ τούτου, τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020, οι μονάδες δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν στα ακόλουθα σημεία: «Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες...

rikNews ·

Νέα σημεία για τις μονάδες δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο με rapid tests

rikNews

Ανακοινώθηκαν τα σημεία δειγματοληψιών των εργαζομένων για τη Δευτέρα

Επισημαίνεται ότι από αύριο, η μονάδα δειγματοληψίας που βρισκόταν χθες και σήμερα στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις μετακινείται στον χώρο στάθμευσης της Λαϊκής Αγοράς Επαμεινώντα όπου θα λειτουργούν 2 σημεία. Τα υπόλοιπα σημεία δειγματοληψίας σε όλες τις Επαρχίες παραμένουν ως...

rikNews ·

Ανακοινώθηκαν τα σημεία δειγματοληψιών των εργαζομένων για τη Δευτέρα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook