23.07.2018

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σεισμική δόνηση κοντά στην περιοχή που πραγματοποιεί τις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ και ανάλογη με τις προηγούμενες, σημειώθηκε την Πέμπτη στη Βόρεια Κορέα, προκαλώντας παγκόσμια κινητοποίηση.

  • Τα δορυφορικά συστήματα έχουν ήδη ενεργοποιηθεί για τον εντοπισμό πυραύλου, ενώ οι μυστικές υπηρεσίες αναζητούν πληροφορίες και δεδομένα, ώστε να ενημερώσουν τις ηγεσίες των ΗΠΑ και των Ηνωμένων Εθνών.

  • Μία δοκιμή αφορούσε βόμβα υδρογόνου, η οποία, ωστόσο, προκάλεσε μεγαλύτερη σεισμική δόνηση, η οποία έγινε αισθητή σε γειτονικές περιοχές στην Κίνα.

  • Όπως ανέδφερε υψηλόβαθμο στέλεχος της κορεατικής κυβέρνησης, είναι προφανές ότι απουσιάζουν από τις επίσημες εκδηλώσεις του Κράτους, διότι τους έχουν δοθεί εντολές για μία πολύ σημαντική αποστολή.

12/10/17 23:03

Νέα δοκιμή από Βόρεια Κορέα; Σεισμική δόνηση στην περιοχή εκτόξευσης πυραύλων

Σεισμική δόνηση κοντά στην περιοχή που πραγματοποιεί τις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ και ανάλογη με τις προηγούμενες, σημειώθηκε την Πέμπτη στη Βόρεια Κορέα, προκαλώντας παγκόσμια κινητοποίηση. Τα δορυφορικά συστήματα έχουν ήδη ενεργοποιηθεί...

TVOneNews ·

Νέα δοκιμή από Βόρεια Κορέα; Σεισμική δόνηση στην περιοχή εκτόξευσης πυραύλων

TVOneNews

Ανησυχία για νέα δοκιμή από την Β. Κορέα- Σημειώθηκε νέα σεισμική δόνηση

Η Πιονγκγιάνγκ έχει προβεί σε έξι δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων μακράς εμβέλειας. Μία δοκιμή αφορούσε βόμβα υδρογόνου, η οποία, ωστόσο, προκάλεσε μεγαλύτερη σεισμική δόνηση, η οποία έγινε αισθητή σε γειτονικές περιοχές στην Κίνα.

Reporter ·

Ανησυχία για νέα δοκιμή από την Β. Κορέα- Σημειώθηκε νέα σεισμική δόνηση

Reporter

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook