13.04.2021

  • Ένας ποδοσφαιριστής που ομολογουμένως περιμένει πολλά από αυτών ο Μίκ Μακάρθι, είναι ο Γιώργος Εφραίμ ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό το είδαμε στο περασμένο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Καρμιώτισσα.

  • Ο 31χρονος δεν κατάφερε σχεδόν σε καμία στιγμή του παιχνιδιού να μας θυμίσει τον παλιό καλό Εφραίμ και αυτό προβληματίζει αρκετά το τεχνικό τιμ αφού όλοι γνωρίζουν τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή.

  • Ωστόσο όπως είδαμε, ο ποδοσφαιριστής διανύει μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο και ευελπιστούμε να επανέλθει το συντομότερο γιατί η Ομάδα τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

  • Ο ακραίος επιθετικός της Ομάδας μας είναι από τους πιο “παλιούς” στο ρόστερ του ΘΡΥΛΟΥ και αρκετοί θεωρούσαν ότι θα εξελιχθεί σαν ηγέτης στην φετινή προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ.

31/12/20 12:21

Να επανέλθει το συντομότερο

Ένας ποδοσφαιριστής που ομολογουμένως περιμένει πολλά από αυτών ο Μίκ Μακάρθι, είναι ο Γιώργος Εφραίμ ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό το είδαμε στο περασμένο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Καρμιώτισσα. Ο 31χρονος δεν κατάφερε σχεδόν σε καμία...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Να επανέλθει το συντομότερο

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook